Kimpok Technology Co., Limited

COFDM-Deskundige
Mobiele Videodraadloze communicatie                                                                                   

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Kimpok Technology Co., Limited

Bij het begin maak ik me ongerust over als uw bedrijf levering op tijd kan, blijkt het uw bedrijf, geen vertraging goed is

—— Peter Huang

De samenwerking van Nice! Wij waardeerden voor de vriendelijke steun van uw bedrijf op onze projecten. De zeer goede dienst.

—— M. Hussain

De grote dienst en grote producten! Dank en wij die veel meer producten van u ernaar uit zien te kopen.

—— Mark

Ik ben online Chatten Nu

Kimpok Technology Co., Limited

1 2 3 4 5
Kimpok Technology Co., Limited Kimpok Technology Co., Limited Kimpok Technology Co., Limited Kimpok Technology Co., Limited Kimpok Technology Co., Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Kimpoktechnologie
Aantal werknemers : >150
Jaarlijkse omzet : 3 Million-5 Million
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 80% - 90%

De Kimpoktechnologie is het leiden van High-tech globale onderneming in zich het ontwikkelen en productie. Bedrijf in 1998 wordt en in Shenzhen China wordt gevestigd gevestigd die dat. Zich specialiseert in de voorziening van communicatiesysteem van de vooruitgangs het draadloze microgolf aan de uitzending, UAV, openbare surverillance en de defensieindustrieën. Door onophoudelijk in innovatie te investeren en uitzonderlijke producten en de diensten te combineren, biedt Kimpok superieure oplossingen aan die onze klanten toelaten om hun werk effectiever te doen.

 

De Kimpoktechnologie heeft een zeer sterk technisch team en R&D-capaciteit. wij wijdden op etc. het ontwikkelen van het draadloze mobiele videotoezichtsysteem op hoog niveau voor toepassing van Wetshandhaving en, gebiedsstrijdkrachten, radar, R/C-helikopter, veiligheid & bescherming, militaire ministeries, veiligheidssystemen, olieveld, Schip, grote mijnen, fabrieken.

 

Duur 15 jaar, Kimpok-Technologie voortdurend concentraat op het onderzoeken en het vernieuwen in de draadloze industrie van de hoge snelheids mobiele videodietransmissie in LOS/NLOS-milieu's, speciaal voor Onbemand vliegtuigenvoertuig (UAV) wordt gebaseerd, gebied en militair mens-pak gebieden in de lucht. COFDM-de modulatie en TDDworking-de wijzezender/de ontvanger zijn onze aantoonbare voordelen. Al productenproductie moet in zeer strikte kwaliteitsbewaking zijn door originele (HP) het spectrumanalysator van de V.S. het Netwerkanalysator en van Duitsland (Rohde & Schwarz) te gebruiken.

 

De zender en de ontvanger zijn met Anti-jamming, hoog - kwaliteitsbeeld, de afstand van de lange afstandtransmissie, en hebben hoogst op dit gebied schatten. Programmering de op lange termijn van het bedrijf het ontwikkelen zich en zijn de belangrijkste manier om ons ertoe te brengen om de leider te zijn bij dit gebied, geloven wij altijd wij het kunnen doen. Wij zullen ons voortdurend op het onderzoeken en het vernieuwen in de draadloze industrie van de microgolftransmissie concentreren.

 

Welkom om gebruik te vertellen uw behoeften, wij zullen proberen om aan uw vereisten te voldoen en naar maat gemaakt een speciaal apparaat voor u. „Uw steun en suggesties zijn onze motivatie“. Wij pogen ons systeem van de gebruikers wereldwijd exclusief geavanceerd draadloos videografie te verstrekken.


Het testen Materiaal:

 

 

 

 

Contactgegevens
Kimpok Technology Co., Limited

Contactpersoon: Ms. Charlene Chen

Tel.: +86-13480148235

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)